Kjoler social begivenhed

Når det kommer til cocktailparties, er der ingen fast dresscode, og derfor kan det til tider være kompliceret at forberede, og nøjes med den påklædning til at passe lejligheden. Det er derfor, det er vigtigt at overveje alle de mode regler og ikke gå overbord. Dette er sagt, når deltage i en fest, nedenfor er nogle af de vigtige skridt, du kan tage for at sikre, at du undgå vanskelige situationer og de fælles mode uretfærdigheder, som er let mærkbar i løbet af sådanne lejligheder.

festkjole

Hvad er den formalitet?

De fleste cocktailparties vise sig at være relativt formelle lejligheder. Det er derfor, det er vigtigt at overveje formalitet af begivenheden. Mens nogle er afslappet anliggender, mens andre måske har brug for dine silke og pailletter. Selv om dresscode normalt er forudbestemt på invitationen kortet, er dette ikke altid tilfældet. Du kan løse dette problem ved at kontakte arrangørerne og spørger om deres begivenhedens formalitet.

udklædning

I de fleste tilfælde, kvinder bære festkjoler, når de deltager parter: især dem, der sidder knæ til midt på låret længde. Afhængig formalitet af begivenheden, kan du beslutte om den ideelle kjole og et par sko. Desuden er det muligt at bestille elegante kappe kjoler på online butikker såsom Bridesire, som er fantastisk til atmosfæren i en cocktail begivenhed hvorimod sikrer, at du ikke bryder nogen mode regler. Du kan ikke gå galt med at vælge en kappe kjole til aften slid, da de har en appel af klasse og stil.

Parre op med noget tilbehør

Tilbehør er gode måder at sikre, at du polere dit look hvorimod tilbyde at klassisk look. Omvendt er der visse mode regler og bestemmelser, der gælder her, som du skal overholde unddrage mode skam. Først skal du sikker på, at du ikke overdrive det, og for det andet og vigtigere at sikre, at de supplerer din kjole og sko, og ikke konkurrere med dem for at få opmærksomhed. Du bør tage tid til at shoppe for den ideelle tilbehør, da de er lige så vigtig som din kjole.

Gå efter en simpel håndtaske

‘Små er bedre’ er den regel, når det kommer til cocktailparties. Du bliver nødt til at droppe din humongous taske dog elegant det ser ud eller hvor behageligt det gør du føler. I stedet vælger en tinier men elegant kobling pung, som supplerer den valgte kjole fejlfrit. Dette er vigtigt; som netop i tilfælde af tilbehør, hvis posen ikke supplere den kjole og sko, vil ikke kun være blevet begået en mode forbrydelse, men du vil også se latterligt.