Nogle af de hotteste tendenser i brude smykker for 2014

Hvis du stadig forsøger at beslutte, hvilken form for brude smykker til at bære på din bryllupsdag, forvisset om der er mange forskellige stilarter at vælge imellem. Hvis du er en af ​​de uheldige brude, der ikke har nogen ejendom smykker afsagt af en dowager tante, men stadig ønsker at have noget, der ser “gamle” kunne du overveje en stiv flip eller en slags bib halskæde. Disse former for brude smykker arbejde meget godt, hvis din kjole er mere på den enkle side, men vil ikke arbejde med en kjole med en høj halsudskæring. Bib halskæder er en særligt imponerende slags brude smykker, fordi de trækker beskuerens øje op til dit ansigt og virkelig kan gøre en meget dristig udtalelse. Der er mange bib halskæder, der kan inkorporeres i din brude smykker, som er meget rimeligt prissat.

Bridal-Jewellery

Ingen brud kan gå galt med smykker, der består af blot en enkel halskæde. For en brud, der er iført en mere sofistikeret kjole, et stykke af brude smykker lavet af nogle Swarovski krystaller tilføje den helt rigtige touch, især hvis din kjole ikke har en masse af krystaller eller bling allerede på det. Brude smykker som bruger Swarovski krystaller vil være lidt dyrere. Hvis du er shopping på et budget, kan ældre leder smykker med en ejendom følelse ofte findes på loppemarkeder. Det vil normalt ikke blive annonceret som smykker og kan have brug for lidt opmærksomhed at få den klar til den store dag, men en lille smule kærlighed kan gå en lang vej.

En anden ting, der kan bruges en brude smykker er nogle dekorative krystal hår kamme. Hvis du ikke planlægger at bruge et slør, ved hjælp af nogle krystal hår kamme i dit hår vil tilføje en masse gnistre og virkelig opgradere dit look. Hår kamme er stor uanset din frisure. De virker lige godt med hår, der er kunstfærdigt stylet og hår, der er holdt meget enkel og elegant.

Tilføjelse af en armbånd er en pæn måde at få tilbehør til dit look på din bryllupsdag. Hvis du vil være iført en enkel, kortærmet kjole, og derefter tilføje en lidt tykkere armbånd vil give dig en meget sofistikeret look. Mere udførlige kjoler vil diktere slankere armbånd, selvfølgelig.

Og hvad bruden ikke ønsker at bære øreringe på hendes store dag? Bruden, der vil være at have en simpel updo kan slippe afsted med øreringe, der er lidt mere travlt end brude, der holder deres hår enkel og slidt ned. Eller kan du bare ønsker at tilføje nogle enkle Diamantdupper til dit look.

Uanset hvad du vælger den mest sjov omkring brude smykker er faktisk på udkig efter det. Hvis du har besluttet på den stil af kjole, du vil bære tidligt nok, så vil du have flere måneder for at søge ud den perfekte brude smykker til at påklædning selv. Du vil helt sikkert have noget, der vil være både flatterende og gøre dine gæster ooh og ahh på samme tid. Med en lille smule planlægning, bør det ikke være svært for dig at komme op med den perfekte stil.

Disse er blot nogle få eksempler på de fantastiske koblinger til rådighed for brude. Fra simple og fantastisk til at udarbejde og charmerende, koblinger er den perfekte måde for dig at bære dine vigtige punkter på din store dag!